GRILLROOM CLEOPATRA HEERHUGOWAARD

GRILLROOM CLEOPATRA HEERHUGOWAARD Voor lekker eten moet je bij Cleopatra zijn!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1982 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Cleopatra Heerhugowaard. Meer weten? Ontdek meer

7 jul 2022 om 14:35 In totaal 2 uur en 30 minuten moeten wachten. Niet eens alles gehad wat ik heb besteld. Tasje was helemaal doorgelekt met olie. Meer dan 12 keer moeten bellen voor dat ik eindelijk iemand aan de telefoon kreeg. Raad het niemand aan
6 jul 2022 om 20:28 Eten was koud.
6 jul 2022 om 11:30 We zijn vaste klant bij Cleopatra en met recht, want het was wederom smullen geblazen!
4 jul 2022 om 19:56 Super lekker eten en precies op de gevraagde tijd besteld top
2 jul 2022 om 7:22 Altijd heerlijk eten!
28 jun 2022 om 8:39 Wederom heerlijk eten! Alles warm en compleet, een van de betere tenten wat betreft prijs/kwaliteit verhouding!
26 jun 2022 om 22:56 40 minuten te laat en niet meer erg warm.
26 jun 2022 om 19:50 Zelfs als ik me naam als.: Geen kaas op de kapsalon zet. Krijg ik alsnog kaas erop echt jammer… Voor de rest was het wel oke
23 jun 2022 om 20:11 Altijd goed eten.
23 jun 2022 om 17:44 Lekker heet
21 jun 2022 om 9:43 Warme pizza, ijs koude drinken en vriendelijke bezorger. Ik vroeg of de bezorger wilde bellen, intercom deed het niet. Werd keurig opgebeld. Raar dat er veel negatieve recensies zijn op internet over Cleopatra… iedereen kan fouten maken.
20 jun 2022 om 21:34 Viel vorige keer een beetje tegen met verbrande pizza en broodje, maar dat is dit keer weer helemaal goedgemaakt want was weer super!