GRILLROOM CLEOPATRA HEERHUGOWAARD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2146 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Cleopatra Heerhugowaard. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 6:38 Opmerkingen lezen bij bestelling is lastig voor hun, Zet er duidelijk bij geen kaas op de kapsalon. En wat denk je dat we krijgen ? Kaas natuurlijk, Wordt je gewoon helemaal gek van. Heb mooi een klacht ingediend want dit is niet de eerste keer.
27 jan 2023 om 22:00 heerlijk gegeten was het wachten waard
26 jan 2023 om 10:35 Eten was lekker alleen helaas een beetje lauw
24 jan 2023 om 19:30 Bestelling was precies op tijd en het eten was heerlijk
23 jan 2023 om 23:02 Alles smaakte gewoon normaal. Aardige bezorger.
21 jan 2023 om 19:42 Echt een heerlijke pizza! Snelle bezorging en vriendelijke bezorger,ik heb echt heerlijk gegeten, ik bestel voortaan hier mijn eten, was echt top!
15 jan 2023 om 20:15 Eten was koud
10 jan 2023 om 19:59 Veel te laat bezorgd en eten was erg koud. Dit was onze eerste keer en laatste keer!
7 jan 2023 om 19:36 Was erg lekker!!! Voor herhaling vatbaar
4 jan 2023 om 21:39 Heerlijke Turkse pizza met lekker veel groente er in. Smullen!
2 jan 2023 om 14:47 Superlekker weer, de doner leek wel iets langer gebakken, was ietwat knapperig en dat vonden we juist erg lekker! en snel bezorgd!
31 dec 2022 om 22:16 Het eten was heerlijk