GRILLROOM CLEOPATRA HEERHUGOWAARD

GRILLROOM CLEOPATRA HEERHUGOWAARD Voor lekker eten moet je bij Cleopatra zijn!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1054 beoordelingen
30 mrt 2020 om 11:21 Eten was echt super lekker en goed betaalbaar. Bezorgtijd was goed, precies op de afgesproken tijd. Ik ga hier vaker bestellen.
30 mrt 2020 om 7:52 Heerlijk eten me favoriete restaurant... Alleen bezorgtijd is helaas altijd lang. Twee uur moeten wachten vandaag ☹️
29 mrt 2020 om 20:07 Was lekker
29 mrt 2020 om 11:46 Heerlijk eten. Lekker warm. Prima op tijd bezorgd. Top!
28 mrt 2020 om 0:39 Het eten was heerlijk. Zeker een aanrader!
27 mrt 2020 om 21:12 Het eten was heerlijk, vers friet, ik heb genoten! Bedankt.
24 mrt 2020 om 20:39 Ik schrijf niet altijd een recensie, maar dit was de lekkerste kapsalon ooit! Het vlees was lekker en de bezorging was ook snel! Tot de volgende keer.
24 mrt 2020 om 8:41 3x besteld nu 3x klopte mijn bestelling niet!!!! Als ik er over bel wordt gezegd volgende keer krijgt u gratis drinken even bij de opmerking erbij zetten, dit nu twee keer gedaan. Bel je op met je klacht wordt er gewoon opgehangen. Schandalig bedrijf!!!!
23 mrt 2020 om 9:54 We hadden 2 pizza's besteld. Waarvan er 1 verkeerd was. We hadden een pizza ananas besteld, maar kregen een tonijn pizza. Dat was er erg jammer. Omdat we wel vaker bij Cleopatra bestellen en nooit problemen hebben gehad, viel dit een beetje tegen.
21 mrt 2020 om 21:30 Heerlijk gegeten. En vriendelijke bezorger. Zeker een aanrader!
21 mrt 2020 om 20:41 Heerlijk!! Aanrader
21 mrt 2020 om 20:33 Heerlijk gegeten